Import og eksportNorsk Biltransport tilbyr en komplett løsning for import og eksport av biler. Med ukentlige avganger fra Norge til Europa, har vi spesialisert oss på å levere en helhetlig tjeneste som kombinerer effektivitet med pålitelighet.

Våre tjenester inkluderer

Ukentlige avganger

Vi har faste avganger for våre biltransportere fra Norge til forskjellige destinasjoner i Europa og omvendt. Norsk Biltransport sikrer effektiv transport av både nye og brukte biler.

Komplett fortolling

Takket være vår interne ekspertise på fortolling, import og eksport, samt vårt samarbeid med Tollvesenet, håndterer vi fortolling, import- og eksportdeklarasjoner, samt transittdokumenter effektivt.

Skreddersydd logistikk

Basert på dine spesifikke behov, designer vi logistikkløsninger som passer deg – enten du vil hente/levere hos oss, eller om vi skal transportere bilen din fra der den står eller direkte til deg.

Oppdateringer underveis

Av Norsk Biltransport får du jevnlige oppdateringer om transporten og mulighet til å overvåke leveransestatusen til bilen din underveis.

Hjelp med import- og eksportprosessen

Fra å hente biler i hele Europa til videre transport i Norge, vi sørger for at bilen din når sin endelige destinasjon så raskt som mulig.

Velger du Norsk Biltransport som import-/eksportpartner, velger du et selskap som kan skreddersy logistikken. Ønsker du bilen levert helt frem, leverer vi raskt og presist. Dersom du trenger opphenting, henter vi og leverer ut i Europa for deg.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille import eller eksport?
Kontakt oss gjerne på telefon +47 467 01 919 eller send oss en epost til utland@norskbiltransport.no

Kontakt oss


Har du spørsmål eller trenger hjelp til å bestille bilfrakt? Ta kontakt med oss! Vår kontortid er hverdager fra 08:00 - 16:00.

Personvern