Om ossMed hovedkontor på Minnesund i Eidsvoll kommune, er Norsk Biltransport Norges raskest voksende biltransportbedrift. Vi har på få år rukket å bli den foretrukne befrakteren innen transport av biler i Norge.

Norsk Biltransport AS ble grunnlagt i mai 2014 av Patrick og Philip van der Werve. Ideen bak bedriften var å tilby rask og trygg transport av biler, og å gi god informasjon til kunden fra start til slutt.

Det viste seg raskt at markedet manglet en slik tjeneste, og NBT har de siste seks årene skrevet sin egen suksesshistorie.

Norsk Biltransport ble Gasellebedrift i 2019. Gasellene utnevnes hvert år av Dagens Næringsliv, og er Norges raskest voksende og mest vellykkede aksjeselskap.

Vår styrke og suksess

Det grunnleggende for vår suksess har vært kontinuerlig utvikling av våre medarbeidere, et tydelig mål om å tilby effektiv transport, og utvikling av vårt eget logistikksystem for å styre logistikken på raskest mulig måte.

NBT består av håndplukkede og dyktige fagfolk med lang erfaring. Vi utviser stor forsiktighet når vi håndterer de dyrbare eiendelene vi er betrodd.

I tillegg er fleksibilitet, god service og personlig engasjement våre styrker. Regelmessig føreropplæring, strenge kvalitetskrav og bruk av GPS-baserte posisjonssystemer muliggjør en pålitelig og jevn drift.

Landsdekkende transporttjenester i Norge og Sverige

Norsk Biltransport er et nasjonalt fungerende selskap med transportruter over hele Norge. Vi utfører våre kunders transportbehov på en trygg og pålitelig måte som samsvarer med de høyeste sikkerhets- og kvalitetsstandardene.

Vi samarbeider med utvalgte underleverandører for å sikre fullstendig og rettidig utførelse av transportene. Vi kjører jevnlig mellom Oslo og Göteborg, og kan kjøre til andre steder i Sverige på forespørsel.

Norsk Biltransport har terminaler og partnere i flere av Norges største byer, blant andre Oslo, Stavanger/Sandnes, Bergen, Haugesund og Trondheim.

Kun det beste for våre kunder

Vi har høy standard for god service, og legger vekt på å yte vårt beste for hver eneste kunde. Vi har svært mange fornøyde kunder, både eksisterende og nye.

Redegjørelse ihht Åpenhetslovens paragraf 4 - år 2022

Bestill din biltransport her!

Kontakt oss


Har du spørsmål eller trenger hjelp til å bestille bilfrakt? Ta kontakt med oss!

Personvern