TjenesterVi i Norsk Biltransport har spesialisert oss på frakt av biler for privatpersoner og bedrifter. Vi frakter alle typer biler trygt og effektivt, både de som er defekte og de som er i orden. Så lenge bilen ruller, kan vi få den med på vår bilfrakter.

Effektiv og miljøbevisst transport

Bilfrakt innebærer ofte høy bruk av ressurser og tid. Ved å la Norsk Biltransport frakte den for deg, sparer du tid, energi, penger og miljøet. Ved behov samlaster vi nemlig biler fra forskjellige oppdrag, og sørger for at kapasiteten på hver transport utnyttes maksimalt.

Velg når bilen skal fraktes

Samlasting er den tjenesten vi normalt tilbyr om ikke noe annet er spesifisert i bestillingen. Dette gir deg den beste prisen på distansen. Om du likevel ønsker ekstra rask levering eller levering på et bestemt tidspunkt, er dette fullt mulig.

Vi tilbyr også ekspresstransport, og sender da en egen bil kun for å befrakte den aktuelle bilen. Dette er en transporttjeneste som har høyere fraktpris enn samlasting. Ta kontakt med vårt kundesenter direkte for bestilling og prisinformasjon.

Ønsker du at bilen skal hentes eller leveres på en bestemt dato eller klokkeslett, kan du benytte deg av tidsbestemt transport. Som ekspresstransport koster denne tjenesten noe mer enn vår vanlige samlastingstjeneste. Ta kontakt med vårt kundesenter direkte for bestilling og prisinformasjon.

Prøv vår priskalkulator, eller fyll inn vårt bestillingsskjema.

Trygg frakt med sporing

For at du skal være trygg på at bilen kommer trygt frem til leveringsadressen, tar vi bilder av bilen når vi henter og leverer den. Dette er vi i Norsk Biltransport alene i bransjen om å gjøre. I tillegg har vi et sporingssystem på våre vogntog, og dette gjør at du enkelt kan følge med på transportetappen.

Motta en bil

Når du skal få fraktet en bil til deg, kan avhenting gjøres uten at avsender er til stede. Det er flere måter å hente ut bilen eller få den levert på, og du trenger ikke selv å møte opp ved mottak av bilen. Les mer om hvordan vil leverer bilen din her.

Sende en bil

Når du skal sende en bil med, kan vi hente den uten at du er til stede. Du kan også levere inn bilen ved en av våre terminaler. Les mer om hvordan vi henter bilen her.

Finner du ikke informasjonen du leter etter?
Kontakt oss gjerne på telefon +47 64 80 85 58 eller send oss en henvendelse via booking@norskbiltransport.no

Kontakt oss


Har du spørsmål eller trenger hjelp til å bestille bilfrakt? Ta kontakt med oss!

Personvern